Cephe Tabela

Bir firmanın kendini tanıtması için öncelikle reklama ihtiyacı vardır. Kurumsal kimlik kazanmak isteyen firmalar, kaliteli bir görünüm kazanmak amacıyla kendilerini en doğru şekilde yansıtan tabelaya yönelmektedir. 

Anasayfa- Cephe Tabela

Bir firmanın kendini tanıtması için öncelikle reklama ihtiyacı vardır. Kurumsal kimlik kazanmak isteyen firmalar, kaliteli bir görünüm kazanmak amacıyla kendilerini en doğru şekilde yansıtan tabelaya yönelmektedir. Cephe reklam tabelası, birçok firmanın tercih ettiği bir tabela çeşididir. İşyerlerinde genellikle cephede bulunduğu için ismine cephe tabelası denilmektedir.

Tabela kurumun ne iş yaptığını açık bir şekilde göstermelidir. Logo ile kullanıldığı zaman daha verimli bir şekle gelmektedir.

Cepheler için reklam tabelaları sadece tasarımsal olarak değil, kullanılan malzeme de son derece önemlidir. Bu malzemeler hava şartlarına karşı dayanıklı olmalıdır. Güneşten solmaması, yağmurdan etkilenmemesi gerekmektedir. Aksi takdirde kullanışlı bir tabela olmaz ve sık aralıklarla değiştirmek gerekir.

Cephe Tabelada Kullanılan Çeşitler Nelerdir?

Cephe tabelalarda çeşitler bulunmaktadır. Bu çeşitler ise led ışıklı, pleksi tabela, lampeks malzeme, alüminyumdan lazer kesim, ışıklı tabela, ışıksız tabela, krom kutu harf, metal kutu harf, kompozit oyma tabela, germe vinil tabela, kayan yazı led tabela, rgb piksel led tabela olarak değerlendirilebilir. Bunların içerisinde kutu harf cephe reklam tabelalar da oldukça sık kullanılmaktadır. Çünkü dikkat çekici ve uzaktan bile fark edilebilir bir çeşittir.

Son olarak, tabelalar tercih ederken yerine özen gösterilmelidir. Örneğin ; çok yukarıda bulunan bir tabelayı görmek son derece zordur. Çünkü kimse yukarıya bakarak yürümez. Veyahut binanın bulunduğu konum itibariyle kotta kalıyorsa o şekilde de görmek zor olacaktır. Sonuç itibariyle cephe reklam tabelanın tasarımı kadar konumlandırılması da amacına ulaşmasında büyük etkendir.